Aloitetaan WordPressin alkeet sarja

Mainos

Aloitamme WordPressin alkeet sarjan vielä tällä viikolla. Ensimmäinen video julkaistaan piakkoin. Videolla tullaan käsittelemään perusjuttuja WordPressistä. Tutustumme pariin ilmaiseen vaihtoehtoiseen palvelimeen joilla voi harjoitella wordpressiä paikasta riippumatta. Tulemme myös asentamaan harjoituspalvelimen omaan tietokoneeseen. Voit itse valita sen jälkeen rakennatko omaa sivustoasi omalla koneella vai onlinessa. Rakentaessa sivustoamme tulemme perehtymään myös hieman SEO-optimointiin eli search engine optimization (Hakukone optimointiin).

Webhotelli

Ensimmäinen vaihtoehto on asentaa WordPress webhotelliin. Webhotelli on suosituin vaihtoehto kun WordPressiä asennetaan. Webhotellit ovat yleensä kustannustehokkaita ja niiden mukana tulee useimmiten myös verkkotunnus ja sähköposti. Tämäkin WordPress-sivusto sijaitsee webhotellissa Amsterdamissa. Mikäli haluat tilata oman Webhotellin rajattomalla tiedonsiirto, levytilalla (SSD) niin voin suositella samaa kuin minulla. Käytän A2 hosting palvelua ja voit tilata omasi tästä linkistä: A2hosting. Webhotelleja on monen hintaisia, kokoisia ja ominaisuudet onkin hyvä ottaa oman tarpeen mukaan. Yhdelle henkilökohtaiselle sivustolle riittää pienempikin tila mutta tilaa on saatavissa jopa unlimited eli rajattomasti saakka joillakin palvelimilla.

Lähdemme ensimmäisellä videolla perustamaan oman ilmaisen sivuston https://www.cloudaccess.net/ palvelimelle. Et siis tarvitse edes omaa Domainia vaan saat kaiken tarvittavan ilmaiseksi.

WordPressin alkeet videosarja on julkaistu

Video sarja on kuvauksessa ja sarjasta on pari ensimmäistä videota julkaistu YouTube- kanavallemme. Tulemme lisäämään videoita sitä mukaa kun ne valmistuvat. Toivottavasti tykkäätte videoista ja mustakaa tilata kanavamme. Voitte seurata myös meitä Twitterissä jossa ilmoitamme uusista videoista ja uutisista.

Linkit :

WordPressin alkeet soittolista

Youtube- kanavamme

Twitter

1 thought on “Aloitetaan WordPressin alkeet sarja

Leave a Reply