Rakennetaan verkkokauppa Neve -teeman avulla

Mainos

Lähdetään rakentamaa uutta kuvitteellista verkkokauppaa Themeisle.com :n suunnittelemalla hienolla Neve -teemalla. Heidän sanojensa mukaan teema on kevyt ja nopea. Tulemme testaamaan tämän itse. Tarvitsemme mukaan myös WooCommerce -pluginin, koska teemme kuvitteellisen verkkokaupan, joka myy näin korona aikaan hengityssuojaimia. Tämän tarkoitus on näyttää, että kuinka helposti voit itse pystyttää verkkokaupan.

Verkkokaupan maksumahdollisuudet

Mikäli olet pystyttämässä oikeaa verkkokauppaa, niin voit tutkia maksumahdollisuuksia tulevaan kauppaasi. Näitä ovat ainakin Stripe, Klarna tai PayPal. Kaikista nopein ja helpoin noista on Paypal. Suosittelen tutustumaan kaikkiin.

Mistä löytää ilmaisia kuvia?

Hyviä kuvia on netti pullollaan mutta kaikkea ei saa käyttää ilmaiseksi ja ilman lupaa. Listaan seuraavaksi kolme hyväksi todettu paikkaa, joiden kuvat ovat käytettävissa ilmaiseksi sivuillasi. 1. Pixabay 2. Pexels 3. Unplash. Noista palveluista olen löytänyt suurimman osan käyttämistäni kuvista. Suosittelen kaikkia.

WooCommerce

WooCommerce -plugini on erittäin hyvä ja suosittu plugini, jonka avulla voi helposti pystyttää verkkokaupan. Se sopii hyvin monen eri teeman valmistajien teemoihin. Siihen on tehty myös useita eri lisäosia, jolla voit laajentaa kauppaasi. Maksuvaihtoehtoja on tarjolla kaikkien tarpeisiin. Nyt vain kaikki tekemään omaa verkkokauppaansa 🙂 Pysytään terveenä koronasta huolimatta. Muistakaa tilata YouTube  -kanavani sillä näitä videoita tulee myöhemmin lisää. Voitte myös ehdottaa minulle ideoitanne videoitavaksi.

Leave a Reply