Mainos

Projektin tarkoitus?

Olen tekemässä tätä projektia vain ja ainoastaan harrastustoimintana. Tämä ei ole päätyöni joten videoita ja juttuja ei välttämättä tule joka viikko. Pyrin tekemään näitä kyllä aina kun on mahdollisuus. Voitte halutessanne pyytää tekemään jotain myös itsellenne ja jos se ei ole liian laaja niin voin harkita. Tämä tarkoittaa, että siitä tehdään myös video joka julkaistaan YouTubeen. Alkuvaiheessa teen perusteet ja alkeet sarjat loppuun. Projektia rahoitetaan vain mainosten avulla.

Verkkosivuston pitäminen yleensä ei ole kallista. Voit tehdä sen itse alusta loppuun esimerkiksi WordPressillä, jolloin et tarvitse mitään ohjelmointitaitoja. Kurssilla käytämme ilmaista CloudAccess.netin tarjoamaa palvelinta. Kurssi ei maksa osallistujalle mitään.

Tietoa minusta

Olen intohimoinen ohjelmoinnin / tietotekniikan harrastaja. Olen käynyt toki kouluja tietojenkäsittelyyn mm. Ammattikoulun + ammattikorkeakoulun. Sertifikaatteja löytyy Microsoftilta (MCTS), Ciscolta (CCNA) , CISSP (Certified Information System Security Professionals) koulutus ja Googlen Digitaalisen markkinoinnin perusteet sertifikaatti (laitan kuvan alle). Tämä Googlen digitaalisen markkinoinnin perusteet on siis ilmainen kurssi ja suosittelen kaikille SEO:sta (hakukoneoptimointi) kiinnostuneille. Katso lisää tästä linkistä.

Googlen sertifikaatti

Palvelimemme

Käytämme tällä hetkellä A2 Hosting palvelua, jota kautta saat edullisesti itsellesi oikean palvelimen. Käytän itse shared hosting swift palvelua : A2hosting ja palvelin sijaitsee Amsterdamissa. Olen ollut tosi tyytyväinen heidän palveluunsa tähän mennessä. Suomessa toimivien palvelimien tilat ovat joko hyvin pieniä “näin kehittäjän näkökulmasta” tai sitten hyvin hitaita.

Mikäli menette edellisen linkin kautta, saan pienen korvauksen siitä. Toinen hyvä paikka on SiteGround mutta heidän hintansa on hieman kalliimpia ja tilat pienempiä. Minulla on ollut myös heillä pari sivustoa, jotka sijaitsivat Amsterdamissa. Amsterdam on paikkana hyvä pitää palvelinta johtuen sen keskeisestä sijainnista euroopassa.