Projektin tarkoitus?

Olen tekemässä tätä projektia vain ja ainoastaan harrastustoimintana. Tämä ei ole päätyöni joten videoita ja juttuja ei välttämättä tule joka viikko. Pyrin tekemään näitä kyllä aina kun on mahdollisuus. Projektia rahoitetaan vain allekirjoittaneen lompakosta.

Verkkosivuston pitäminen yleensä ei ole kallista. Voit tehdä sen itse alusta loppuun esimerkiksi WordPressillä, jolloin et tarvitse mitään ohjelmointitaitoja. Kurssilla käytämme ilmaista CloudAccess.netin  (tai asenna WordPress omalle koneellesi) tarjoamaa palvelinta. Kurssi ei maksa osallistujalle mitään.

Tietoa minusta

Olen intohimoinen ohjelmoinnin / tietotekniikan harrastaja. Olen käynyt toki kouluja tietojenkäsittelyyn mm. Ammattikoulun + ammattikorkeakoulun. Sertifikaatteja löytyy Microsoftilta (MCTS), Ciscolta (CCNA) , CISSP (Certified Information System Security Professionals) koulutus ja Googlen Digitaalisen markkinoinnin perusteet sertifikaatti. Tämä Googlen digitaalisen markkinoinnin perusteet on siis ilmainen kurssi ja suosittelen kaikille SEO:sta (hakukoneoptimointi) kiinnostuneille. Katso lisää tästä linkistä.